Keep on Waching . . . Det er Brugte-ure.dk
Ure Tilbehør Dit ur Solgte ure Informationer
Keep on watching ...
brugte-ure.dk
v/Thor Ottesen

Fussingsvej 1, 2 sal
2300 København S
Danmark

+45 5047 4241 (m)
mail@brugte-ure.dk
 
Feedback:
Tidligere køberes "feedback". Bemærk at breve og mailadresser kun fremgår efter aftale:

Kære Thor
Tak for handelen - uret lå og hyggede sig nogle dage på posthuset, inden jeg fik tid til at hente det - men så har det til gengæld også været på armen siden da (næsten). Efter lidt problemer med at få datoen til at skifte rigtigt (uret skulle lige "i takt" med tiden), så fungerer uret bare særdeles tilfredsstillende, og svarer teknisk og æstetisk helt til mine forventninger - så det bliver helt sikkert et af mine favoriture! Jeg har allerede anbefalet dig til min bror, som er i færd med at købe et Fortis Cronograph: "prøv at kontakte Thor, han kan sikkert give dig en god pris og fin service ...". Jeg vil glæde mig til dine nyhedsmails og vil i det hele taget holde øje med din hjemmeside fremover. Held og lykke med din forretning!

De bedste hilsener fra
Per Nonboe
>> pn@dbc.dk


Hej Thor.
Så er mit Omega cal. 321 ankommet imorges kl. 0730! Jeg vil gerne give dig følgende feedback:
"Uret, et Omega Speedmaster Cal. 321 i Mint Condition, modtog jeg i morges. Det er, om muligt, endnu flottere end Thor ellers malende havde beskrevet på sin hjemmeside. Jeg har her i eftermiddag været inde hos en kendt urmager i Kbh. med speciale i gamle ure for at få ham til at se på det. Alt er perfekt var ordene, og et Omega Speedmaster 321 i den stand er meget sjældne. Jeg kan derfor kun give Thor mine allerbedste anbefalinger!"

Med venlig hilsen
Allan Nissen
>> Mobil: 25 48 53 79


Hej Thor.
Så er uret vel ankommet og det lever til fulde op til forventningerne - jeg ser meget frem til at få tilpasset lænken, så jeg kan begynde at gå med det! Selvom leveringen har fundet sted hen over Påske, er jeg dog ikke videre imponeret over PostDanmark's Track & Trace funktion. Siden afsendelsen d. 7. april er der ikke en eneste gang ændret status, før leveringen på modtageradressen rent faktisk fandt sted idag. Dette er blot til din information i det tilfælde, at du betaler ekstra for denne funktion i forbindelse med forsendelsen. Det har en meget begrænset værdi, omend det måske giver en tryghed for dine "nye" kunder at få en "kvittering", da de har sendt en del penge til dig.
Som lovet vil jeg naturligvis også lave en anbefaling:
"Jeg har netop købt et Fortis ur af Thor, der til dato er min største ur-investering. At det sker over Internettet er alene et udtryk for, at Thor har mange anbefalinger og iøvrigt er meget professionel og hjælpsom, lige fra de indledende emails til dagen, hvor uret ankom til sin nye og særdeles utålmodige ejermand. Uret var fuldstændig korrekt beskrevet og pakken indeholdte, hvad der på forhånd var lovet.
Baseret på denne oplevelse, kan jeg varmt anbefale andre at handle med Thor - jeg gør det ihvertfald gerne igen."
Du må gerne citere mig ved navn, men jeg beder dig venligst om ikke at "offentliggøre" min email-adresse. Jeg har problemer med virusinficerede mails i øjeblikket, og der er bestemt ingen grund til at øge chancerne for at det fortsætter.
Rigtig mange tak for en god handel!

Med venlig hilsen Lars Nielsen


Hej Thor!
Tak for fin service mht. køb af mit nye Rolex Submariner 16613. Jeg købte mit drømmeur hos dig i fredags og er stadig lige målløs over dette smukke ur, du er utrolig proffesionel og yder en virkelig flot service.
Jeg vil hellt klart handle hos dig igen, og endnu engang tak for virkelig nyttig information mht. mit køb. TAK TAK TAK!!!
Du må meget gerne bruge mig som reference!
Vh. Stefan Hansen
>> stefanh@privat.dk

Hej Thor
Så kom dagen - mit første ur med automatisk optræk. Jeg havde kigget og researchet som en gal i 3 måneder før jeg satte annoncen på vintageure.dk. Da jeg først havde bestemt mig for at nu skulle jeg altså have et kvalitetsur begyndte jeg først at sætte mig ind i forskellige mærker, værker, designs, osv. Grunden til at jeg besluttede mig for et Seamaster var at jeg bedst kan lide et enkelt design - uden chronograf. Og uret - jeg er meget tilfreds og glad. Det ser endnu bedre ud end jeg havde forestillet mig. Mange tak for handlen, og tak for at du ville sende pakken som ekspres. Du kan være sikker på at jeg varmt anbefaler dig til alle jeg møder hvis talen falder på ure.
Venlig hilsen Anders Kryger

Hej Thor,
Jeg har skrevet lidt ned, som du kan bruge på din feedback side.
"Jeg fandt drømmeuret et Rolex GMT-MASTER II på Thors hjemmeside. Lige fra starten var Thor meget hjælpsom, og besvarede mine mange spørgsmål. Vi arrangerede et møde, og jeg blev positiv overrasket. uret var i nøjagtig den stand, som var blevet beskrevet på hjemmesiden. Jeg fik fra start til slut en yderst god behandling af Thor, og det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet med Thor."
Christian Bjerrum Bentzen
>> christian_bentzen@hotmail.com

Hej Thor.
Nu sidder uret på mit håndled. Jeg tror jeg stråler om kap med stjernerne lige nu hvis man kunne se dem lige nu. Jeg er nok den gladeste dreng lige nu. Tak for en rigtig god handel og din fine service. Uret var pakket rigtig flot ind og og det hele er som det skal være. Jeg har lidt travlt men i aften sætter jeg med ned og skriver noget du kan droppe på dit feedback og du kan godt glæde dig for det er rigtig positivt. Du må derfor også gerne bruge min mail hvis andre vil i kontakt med mig.
Rigtig mange tak for en god handel.
Mvh. Frederik

”Jeg fik en kort snak med Thor om uret – et kanon Omega Speedmaster – som vi hurtigt arrangerede et møde omkring. Jeg fik en meget fin introduktion til uret og det materiale han havde omkring det. Thor er meget reel og bestemt værd at handle med. Jeg har ikke gjort det sidste gang.”
Venlig hilsen / best regards Glenn Allart Andersen

Hej Så er uret modtaget og sidder på min arm...
Må sige tak for en god service og som lovet et pænt ur! Det er dejligt at kunne få hurtigt besked når man har et spørgsmål samt at kunne se at uret var afsendt i samme øjeblik jeg havde indsat pengene på din konto.
Tak for en god handel. Jeg vender helt sikkert tilbage når jeg har samlet lidt penge til et nyt ur.... ;o)
Med venlig hilsen Tom Franke Nielsen

Hej Thor og alle ur-elskere, for det er vi jo…:-)
”Jeg har handlet med Thor flere gange – og beløbene har været rimeligt anseelige i henhold til i hvert fald min økonomi – men jeg må sige, at der aldrig har været problemer desangående. Overførslerne har medført øjeblikkelig tilkendegivelse fra Thors side og det pågældende ur er blevet fremsendt vel indpakket og umiddelbart efter overførslen af pengene. Hvis jeg har haft spørgsmål om urene, har jeg altid fået et klart svar. ”
Jeg kender desværre ikke Thor ”in person”, men mit solide indtryk må være, at han er troværdig, pligtopfyldende i henhold til aftaler og i sig selv en stor ur-elsker og ser endvidere hen til at opfylde kundens krav : Hvad mere kan man ønske - jeg spøger bare? Jeg er blevet noget klogere på skønne ure.
P. L. Frederiksberg

Da jeg så mit drømmeur - et Speedmaster Broad Arrow med hvid skive - på Thors side til en fornuftig pris, var jeg bare solgt - det ur måtte jeg ha'. Desværre var jeg på vej ud af døren på en kortere rejse. Jeg kontaktede derfor Thor som lovede at reservere uret til mig til jeg atter kom hjem.
Vel hjemme igen fik jeg hurtigt ordnet formaliteterne ved den endelige handel, og dagen efter sad drømmeuret på min arm - det var flot og i perfekt stand. Thor havde kategoriseret det til 2, så jeg gad nok vide hvordan et ur i kategori 1 ser ud.
Handelen var præget af stor professionalisme og seriøsitet fra Thors side, og jeg følte mig på intet tidspunkt utryg ved at skulle sende en forholdsvis stor sum penge til ham - at Thor desuden er en hyggelig og vidende fyr at tale med i telefonen gjorde bestemt ikke oplevelsen ringere.
Jeg vil derfor ikke betænke mig på at handle med Thor igen - det kunne jo være han kunne finde et superfint Speedmaster Prof. med 321 værk, originalrem og -æske ;-)
Venlig hilsen - og god vind Lars Poulsen

Kan verkligen rekommendera att handla av Thor. Mycket seriös säljare. Har köpt en TAG Heuer, snabb leverans och trevligt bemötande. Viktigt är att man kan känna sig säker då man handlar över nätet, och det kan man lugnt göra då man handlar av Thor. Tackar Thor för en trevlig affär och vill på detta sätt tala om att Brunte-ur är klockrent!
Wayne

Hej Thor. Jeg er nu ved vejs ende, alt er ved at være på plads. Jeg er ejer af et Jaeger-LeCoultre Master Compressor Memovox. Det er da et utroligt langt navn til et ur, men det svarer nøje til den høje pris. Jeg vil først og fremmest sige dig tak for et utrolig flot salgsarbejde og en imponerende service, det er absolut helt usædvanligt i dagens Danmark, så min begejstring er uden ende. Jeg takker dig endnu engang, nu ved jeg hvor jeg skal handle ure i fremtiden. Min nyerhvervelse sidder nu godt fast på mit håndled (lækker sag). Vi tales ved.
Mange hilsner Claus

Hej Thor. Jeg takker for handlen og tilvejebringelsen af mit Rolexur. Alle elementer i handlen gik hurtigt som du havde stillet mig i udsigt og med et højt informationsniveau. Jeg kan på det varmeste anbefale at handle med Thor.
Mvh. Ole Juul

Hej Thor, Tak for din henvendelse vedr. det Rolex Submariner, som du solgte mig. Jo tak, uret fungerer optimalt og er i fremragende stand. Samtidig vil jeg gerne takke dig for en veloverstået handel- tak fordi du havde tålmodighed da jeg skulle beslutte mig. Det er en stor tryghed når man bruger så mange penge på et ur, at man får tid til at overveje og ikke føler sig presset igennem en handel.
Mvh Allan Lyngkilde

Hej Thor. Tak for den hurtige ekspedition efter pengene var gået igennem. Uret er nået sikkert frem. Det gør sig nu godt på min arm !!!! Tak for handlen - det var en fornøjelse.
Mvh Allan Sauer

Hej Thor. Nu har jeg gået med uret, et Fortis Pilot Chronograph, i 3 dage og har allerede vænnet mig til det. Det er jo et superlækert ur og standen er perfekt(Terminologi: stand 3). De få ridser man kunne se på billederne er næsten ikke-eksisterende og meget svære at se når man står med uret i virkligheden. Hele handlen er foregået glat og jeg havde uret 2 dage efter at jeg havde betalt.
Mvh Tyge Vonsbæk

Hej Thor, Tak for tilsendte. Det er i forbavsende god stand alderen taget i betragtning, og jeg er meget tilfreds. Du er velkommen til at bruge mig som reference.
Med venlig hilsen Jens Dinesen

Kære Thor. Tak for en professionel og effektiv handel, som resulterede i at jeg fandt præcis det ur jeg søgte, i præcis den stand jeg var interesseret i. Jeg handler meget gerne med dig igen og anbefaler dig ubetinget til andre.
Tak for en god handel Søren

Jeg kan kun sige at jeg har været yderst tilfreds med at handle med Thor. Jeg fik en yderst venlig og professionel behandling hjemme hos ham selv og kan kun anbefale andre at handle med ham ... her er ikke noget at være bange for. Skal jeg ha' et nyt ur senere, vil jeg helt bestemt tjekke www.brugte-ure.dk igen!
Med venlig hilsen, Brian Sørensen.

Hej Thor. Selv tak, jeg er vældig glad for uret (har allerede vænnet mig til det), og du må gerne bruge mig som reference. Ha' det godt - vi tales måske ved igen.
Hilsen Allan.

Nå så fik jeg modtaget begge pakker, fra Post Danmark :o) Det var det lokale postkontor, der ikke lige havde styr på deres pakkesystemer, men jeg har modtaget både uret og lænken i fineste stand. Endnu engang vil jeg bare lige sige at det har været en fornøjelse at handle med dig, varene kommer som vi har aftalt dagen efter, de detaljerede billeder af uret på din iøvrigt informative hjemmeside, og det var rart at man kunne følge sit "ønske ur" via Track & Trace på Post Danmarks hjemmeside. Alt i alt har jeg været enormt glad for at handle med dig, og jeg har ikke kunne sætte en negativ finger noget sted under vores nu 2 handler :o)
Med venlig hilsen Christian C. Schmidt

Uret - et Heuer Carrera 1964 Re-edition - var i en meget fin stand, hvor brug kun vanskeligt kunne spores (var rated 3: "Tilfredstillende stand, dog med spor af brug"). Det blev sendt prompte efter overførsel af pengene var sket. Det var pakket forsvarligt ind og indeholdt de dele, der var lovet. Jeg har alt i alt et særdeles positivt indtryk af at handle med Thor og gør det gerne igen en anden gang.
Jacob Ibing

Så har jeg modtaget uret. Det ser superfint ud. Alt fungerer som det skal

Jeg købte et Omega Broad Arrow i stål hos Thor, og er meget tilfreds med handlen. Uret var et lille års tid gammelt og havde kategorien "2 = God stand, stort set ikke brugt.". Det eneste man kunne se var lidt slid på selve lænken, som man alligevel hurtigt selv vil lave ved brug. Uret var en gave til min 30 års fødselsdag, og gæsterne troede da også det var helt nyt, når det stod i den fine boks på gavebordet. Jeg fandt et tilsvarende lidt nyere brugt ur hos en lokal urhandler, og Thor var så også hurtig villig til at sænke prisen lidt, så hans tilbud blev det mest fordelagtige. Thor forbeholdt sig dog retten til at sælge til en anden til den fulde annoncerede pris, hvis en anden ville købe det før mig, hvilket vel var fair nok. Det endte da også med at jeg fik uret til den aftalte gode pris.
Christian

Jeg vil gerne sige tak for en god handel. Jeg har købt et fint Omega af Thor, og lige fra starten var han behjælpelig med alt jeg ville vide om uret. Det endte med at jeg fik en god viden om uret. Selve handelen og pengeoverførelsen foregik på en tryg måde, det var rart, (det var alligevel en del penge). Så vil jeg vil helt sikkert gerne handle med Thor en anden gang, og jeg kan roligt anbefale andre at gøre det samme.
Med venlig hilsen Egon J.

Til de som det måtte interessere: Jeg købte en GMT Master II af Thor Ottesen i maj måned 2003 som en overraskelsesgave til min mand. Jeg havde aldrig før købt så dyr en ting på nettet og havde da også mine betænkeligheder ved at sende så mange penge forud i håb om at modtage den 'ægte' vare. Mine betænkeligheder blev til gengæld gjort til skamme, for jeg fik en yderst seriøs og venlig behandling og uret kom til tiden (og var nøjagtig så velholdt som lovet), sendt pr post som værdipakke. Da urlænken muligvis ville være for lille til min mands håndled, tilbød Thor mig - på eget initiativ - at sende mig ekstra led, uden beregning, så min mand ikke skulle stå med et for lille ur på den store dag. Det synes jeg var ustyrlig venligt af ham og vi modtog de ekstra led få dage efter. Jeg kan kun varmt anbefale andre til at handle med Thor i sikker forvisning om at få en professionnel, seriøs og yderst venlig behandling. Min mand er i øvrigt henrykt for dit nye ur.
Katja Elm Fich

Dear Thor, Just to let you know, the watch just arrived and I love it. That is
quick! The watch is even more beautiful than the picture!!!!!! I cannot
wait to give it tomorrow. I’ll let you know whether he likes it as
much as we do. Thank you for your wonderful service! You already made
me happy!
If someone likes to contact me about your service and quality watches,
they are welcome to contact me on m.otten@beldi.be.
Kindest regards and we keep in touch!
Marloes