Keep on Waching . . . Det er Brugte-ure.dk
Ure Tilbehør Dit ur Solgte ure Informationer
Keep on watching ...
brugte-ure.dk
v/Thor Ottesen

Fussingsvej 1, 2 sal
2300 København S
Danmark

+45 5047 4241 (m)
mail@brugte-ure.dk
 
Fortis B-42 Pilot Chronograph Alarm
 
Fortis B-42 Pilot Professional Chronograph Alarm, Ref.nr.: 636.10.170 med serienummer 1738. Solgt 13-08-05. Uret er et meget maskulint og robust ur i stål. Hvid skive. Lænke. Uret har et automatisk værk dvs. optræk ved hjælp af håndens bevægelser. Desuden har uret kronograf (stopur), dato visning klokken 3, tritium illumineret hænder og numre, safirglas og safirbagkasse, "screw-down" krone, vandtæt til 200m og så er der "screw-in" stifter til lænken. Det fedeste ved dette ur er at det foruden at være et kæmpe stort og maskulint ur så har det mekanisk alarm. Her er der en hammer som går ind og slår på en klokken. Fortis er i øvrigt den første producent som lavede et armbåndsur med både chronograph og alarm. Listeprisen er ca. 45.000,- (uden remme).

Bemærk: at uret kan leveres med sort skive istedet for den hvide og de dertil hørende visere.

Tilbehør: Yderboks, inderboks i sort læder, etui til hæfter, betjeningsvejledning og garantibevis + 2 ekstre remme med faldlås og tungelås. Den sorte er ny.
 
Pris DKK:   Solgt
 
Stand:   3  
Acceptable condition, shows signs of everyday use.
Klik for stort billede af uret Klik for stort billede af uret Klik for stort billede af uret Klik for stort billede af uret Klik for stort billede af uret Klik for stort billede af uret Klik for stort billede af uret Klik for stort billede af uret Klik for stort billede af uret